Træner
Afsun Trap
Amanda Nordmann Noachsen
Anja Westbjerg
Anne-Mette Engelhardt
Berit Westergaard
Bjarne Niemi
Bo Schytte
Carina Dam
Carsten Lund Jakobsen
Christina Hedels
Christina Krebs

Christina er en glad og energisk pige, som brænder for at danse og undervise. I Christinas timer, danser man samtidig med at man har det sjovt. Christina har danset siden hun var 10 år, og har danset på konkurrencehold i 5 år, hvor de har deltaget i forskellige internationale konkurrencer og har opnået flotte placeringer. Christina har danset på forskellige dansestudios i USA blandt andet det verdensberømte dancestudio ”Millennium Dance Complex”. Dette har ikke mindst givet hende en masse erfaring men også blod på tanden for at undervise. Christina har danset til flere musik videoer og er International student, og er igang med sit sabbatår, hvor hun helliger sig dansen. Hendes stilart er primært Hip Hop, og til tider med et mix af Girly Style.

Emely Petersen
Emma Bindslev Schytte
Gry Hougaard Svendsen
Hanne Roslyng-Stilou
Heidi Holmkvist
Helle Britt Niemi
Jonas manniche Højga Jensen
Josephine Rehl
Kamilla Manniche
Maja Andersen
Malene Aagaard Olsen
Nina Le Fevre
Pernille Volsgaard
Simone Vesterdal
Søren Petersen
Tina Sørensen
Jeg er født og opvokset i Gadstrup, og altid gået til gymnastik i foreningen. Gymnastikken blev mit liv, og det var derfor naturligt at jeg blev hjælpetræner mens jeg stadig gik i folkeskolen. I 2001 kom jeg på Haslev Idrætsefterskole, hvor jeg fik træneruddannelsen. Siden hen har jeg taget flere supplerende modtager kurser og senest Springsikker Måtte og Trampet 1, samt førstehjælp.
Da jeg kom hjem fra efterskole var jeg hjælpetræner et år, hvorefter jeg blev træner for et hold micro piger. Disse piger fulgte jeg op til de blev sidste års Junior piger. Derefter startede jeg forfra med et hold micro piger og er i dag træner for de selv samme piger, de er dog blevet nogle år ældre. nu er de mini og juniorpiger.
 
Trine Jacobsen
Victoria Rohde
Winni Petersen
Hjælpetræner
Albert Plæhn
Alma Philipsen
Alma Karoline Baldrup Ahn
Clara Jacobsen
Filippa Steinmann
Freya Hougaard Lehmkuhl
Jonas manniche Højga Jensen
Kristine Bager
Laura grønkjær Jensen
Liva Le Fevre
Louise Volsgaard
Maria Darre Bruun
Marie Galskjøt
Oliver Elken
Silje Krusell
Forældrehjælper
Mia Pedersen
Tina Kinch Knudsholt
Ungeleder
Caroline Klinthøj
Josephine Reckeweg
Sara Hesselø

NYHEDER

KOMMENDE EVENTS

VORES SPONSORER

FIND OS HER