Bliv træner

Gadstrup Gymnastikforening kan altid bruge nye engagerede trænere og hjælpetrænere.

Har du lyst til at prøve kræfter som træner og være en del af et trænerteam, har du mulighed for at begynde eller fortsætte din karriere i Gadstrup Gymnastikforening.

Uden trænere og hjælpetrænere - ingen hold. Så vi gør vores bedste for at passe på vores trænere og hjælpetrænere og sørge for, at de får den nødvendige instruktion og uddannelse for at kunne varetage trænerens rolle. Derfor tilbyder vi træneruddannelse inden for DGF og inspirations- og op følgende kurser inden for både DGF og DGI. Se mere under menuen uddannelse.

Udover eksterne kurser fra forbundene arrangerer foreningen regelmæssigt interne målrettede kurser.

Hvorfor blive træner - eller hjælpetræner?

Brænder du for at give den viden videre, du evt. selv har tilegnet dig som gymnast? Har du lyst til at være aktiv sammen med små eller større børn eller måske voksne - være med til at give dem nogle gode aktive time og oplevelser i et socialt fællesskab?

Som træner er du rollemodel for dine gymnaster og du vil opleve at være både respekteret og være den, som motiverer holdet og som sørger for at udvikle gymnasterne.

Du skal være min. 13 år for at kunne blive hjælpetræner.

I Gadstrup Gymnastikforening tilbyder vi vores trænere og hjælpetrænere:

• Uddannelse og kurser for at inspirere og sikre den enkelte træners kompetencer

• T-shirt/Træningstrøje/Træningsdragt (afhængig af hold)

    

Kontakt os på - kontakt@gifg.dk for at høre nærmere om det at være træner eller hjælpetræner i Gadstrup Gymnastikforening

NYHEDER

KOMMENDE EVENTS

VORES SPONSORER

FIND OS HER