Træneruddannelse

I Gadstrup Gymnastikforening prioriterer vi uddannelse og kurser højt.

For at trænererne har en teoretisk og praktisk basis - og for at kompetenceudvikle den enkelte, tilbyder vi DGF Træneruddannelse og DGF/DGI’s Springsikker uddannelse.

Der udover forventer vi, at alle vores trænere, hjælpetrænere og forældrehjælpere hver andet år deltager i DGF’s recertificerings kursus ”Kvalitet i børnegymnastikken"

Basis uddannelse

DGF's træneruddannelse er opdelt i 3 niveauer -

  • 1-2-Træner (Hjælpetræner)

Et 8 timers kursus for de helt unge trænere.

  • Breddetræner 1 - Børn

Et 16 timers kursus for dig, der træner børn i alderen 4-12 år. På kurset bliver du klædt på til at planlægge en god træning og får inspiration til at arbejde med rytme, spring m.m.

  • Træner 1

For dig, der har hjælpetræneruddannelse, lidt erfaring med at træne gymnaster - eller er helt ny i trænergerningen. DGF Træner 1 består af et 20 timers basis modul og et 20 timers disciplinspecifikt modul, hvor du kan vælge mellem TeamGym, Grand Prix, Sports Acro og Rope Skipping. DGF Træner 1 er en grundig træneruddannelse med fokus på netop den gymnastikgren, som du arbejder med.

Springsikker uddannelsehttp://www.koegebugt.dk/cms/Clubkoegebugt/ClubImages/Springsikker.png

Springsikker kurserne består af tre niveauer:

Niveau 1

Springsikker Måtte og Trampet 1 (20 timer)

Niveau 2

Springsikker Måtte 2 (20 timer) - for at kommer på dette kursus skal du have bestået Springsikker Måtte og Trampet 1

Springsikker Trampet 2 (20 timer) - for at kommer på dette kursus skal du have bestået Springsikker Måtte og Trampet 1

Niveau 3

Springsikker Måtte og Trampet 3 (3x20 timer) - for at tage dette kursus skal du have bestået både Springsikker Måtte 2 og Trampet 2.

Kvalitet i børnegymnastikken

http://www.koegebugt.dk/cms/Clubkoegebugt/ClubImages/Kvalitet_boernegym.jpgAt undervise i børnegymnastik er en stor mundfuld. Man skal som træner både skabe ro og orden i gymnastiksalen og levere god og motorisk udviklende undervisning. Det kræver viden og værktøjer at få kvalitet i træningen.

Kvalitet i børnegymnastikken er værktøjet til alle trænere og hjælpetrænere, der arbejder med børn i alderen 3-10 år.

Gadstrup Gymnastikforening er certificeret ”Kvalitet i børnegymnastikken” og ”Kvalitet i børnegymnastikken 2”. For at vedblive med at være certificeret skal vores trænerer på et recertificerings kursus hvert andet år.

NYHEDER

KOMMENDE EVENTS

VORES SPONSORER

FIND OS HER