Info
G-Jumping Teens henvender sig til piger i alderen 13-15 år og som elsker at gå til gymnastik. Det skal være sjovt at gå til træning, men det skal samtidig være udfordrende. Vi er et opvisnings hold, hvilket vil sige at det både er spring i minitrampolin bane samt serie. Vi ligger vægt på at gymnasterne udvikler sig individuelt og som hold. Vi gør rigtig meget ud af det sociale sammenhold. Der må på regnes en udgift til sociale arrangementer mv. i løbet af sæsonen.
Der er inkluderet 350 kr. til en dragt i kontingentet.
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Girls Jumping Teens - (8)
Mandag Tid: 18:00 - 20:00
Sted: Ramsøhallen, Hal 2 - Springcenter
Onsdag Tid: 17:30 - 19:30
Sted: Ramsøhallen, Hal 2 - Springcenter
Træner: Anne-Mette Engelhardt / Clara Junge / Kathrine Roslyng-stilou / Kristine Bager / Louise Volsgaard / Tina Sørensen /
G-Jumping Teens henvender sig til piger i alderen 13-15 år og som elsker at gå til gymnastik. Det skal være sjovt at gå til træning, men det skal samtidig være udfordrende. Vi er et opvisnings hold, hvilket vil sige at det både er spring i minitrampolin bane samt serie. Vi ligger vægt på at gymnasterne udvikler sig individuelt og som hold. Vi gør rigtig meget ud af det sociale sammenhold. Der må på regnes en udgift til sociale arrangementer mv. i løbet af sæsonen. Der er inkluderet 350 kr. til en dragt i kontingentet.
Periode: 24.08.2020 - 01.06.2021
Tilmeldte: 23/45
Pris: 2750 kr.
Tilmeld

NYHEDER

KOMMENDE EVENTS

VORES SPONSORER

FIND OS HER