Info
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Børnemotion | 17
Tid/Sted
Tirsdag 16:00-17:00 Ramsøhallen, Hal 3 - Loftet
Instruktør: Hanne Schneemark /
Startdato
09.01.2024
Slutdato
12.03.2024
Tilmeldte
1/18
Kort beskrivelse

Dette hold er en ’anderledes gymnastiktime’, hvor vi hverken laver vejrmøller, træner serier eller øver at bevæge os i takt. Vi går ikke op i at lave lige mange trin til højre og venstre, der er ikke musik til træningen, og det er ikke vigtigt, hvordan vi ser ud. Men hvad laver vi da så...?

Vi laver opmærksomheds- og balanceøvelser, rytme, bevægelse og hjernetræningsøvelser, alt sammen for at opnå:

- Øget fokus og hukommelse

- Forbedret koncentrations- og indlæringsevne

- Bedre balance, koordination og kropsbevidsthed

- Større ro og selvværd

 

Vi starter med en kort opmærksomhedsøvelse for at tømme krop og hoved og fortsætter med først enkle og senere mere sammensatte øvelser, der alle sammen stimulerer den motoriske, sensoriske og logiske del af hjernen.

Eks. en parvis øvelse med at kaste bold til hinanden samtidig med at tælle ned fra tyve ved hele tiden at trække 3 fra, eller en individuel øvelse hvor vi hopper på line, imens vi remser alfabetets vokaler i rækkefølge. Eller øvelsen med at koble bestemte bevægelser til bestemte farver, hvor farven enten bliver vist med et farvet tørklæde, sagt som ord eller stavet højt, eller andre gange igen klappet hvor hver farve har sin egen klaplyd. På den måde udfordrer og udvikler vi både den visuelle, auditive og kinæstetiske sans.

Holdet er uden forældre. Vi går ikke til opvisning

Vi slutter af med et par minutters ro og kort afspænding.

Pris
400 kr.
Tilmeld

NYHEDER

KOMMENDE EVENTS

VORES SPONSORER

FIND OS HER