Info
Gotved puls og styrke M/K
Oplev hvordan bevægelse giver dig mere energi, lethed og velvære i kroppen samt øger din kropsbevidsthed! Gotvedgymnastik tager hensyn til kroppens naturlige bevægelsesmønster. Hele kroppen arbejdes igennem til musik, der understøtter bevægelsen og giver en følelse af sammenhæng. Når kroppen er varm er du klar til løb, hop og intensiv muskeltræning.
Her får du pulsen op og sved på panden! Musikken er valgt, så den passer til træningen. Der lægges vægt på bevægelighed, koordination, balance og åndedræt. Der arbejdes med funktionelle bevægelser, der støtter gode arbejdsbevægelser du kan bruge i din dagligdag. Undervisningen afsluttes hver gang med udspænding og en dejlig afspænding. Medbring evt. et lille tæppe og/eller en varm trøje
Gotvedgymnastik er en alsidig bevægelsesform, hvor du styrker dine kropslige ressourcer. Du kommer i form uden at blive overbelastet. Dette giver glæde, øget kropsbevidsthed og velvære samt energi. Stress og spændinger modvirkes gennem afspænding og friere vejrtrækning, så du oplever at komme i kontakt med kroppen. Træningen er for dig, der vægter kvalitet i bevægelsen og, som vil lære hvordan kroppen skal fungere og bevæges optimalt, for at undgå skader og smerter.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Gotved Gymnastik | 25
Tid/Sted
Torsdag 17:00-18:30 Ramsøhallen, Hal 3 - Loftet
Træner: Hanne Schneemark /
Startdato
02.09.2021
Slutdato
27.03.2022
Tilmeldte
4/25
Kort beskrivelse

Gotvedgymnastik er en alsidig bevægelsesform, hvor du styrker, strækker og afspænder hele kroppen. Gymnastikken bygger på kroppens naturlige bevægemønstre, og du kommer i form uden at blive overbelastet. Træningen giver glæde, øget kropsbevidsthed og velvære samt energi.

Vi har fokus på flow i bevægelserne og en fri vejrtrækning, så stress og spændinger kan modvirkes, og du vil opleve sammenhæng i kroppen.

Vi afslutter altid med afspænding eller meditation (husk varm trøje og tæppe til dette).

Pris
1500 kr.
Tilmeld

NYHEDER

KOMMENDE EVENTS

VORES SPONSORER

FIND OS HER