Info
G-Jumping Teens henvender sig til piger i alderen 13-15 år og som elsker at gå til gymnastik. Det skal være sjovt at gå til træning, men det skal samtidig være udfordrende. Vi er et opvisnings hold, hvilket vil sige at det både er spring i minitrampolin bane samt serie. Vi ligger vægt på at gymnasterne udvikler sig individuelt og som hold. Vi gør rigtig meget ud af det sociale sammenhold. Der må på regnes en udgift til sociale arrangementer mv. i løbet af sæsonen.
Der er inkluderet 350 kr. til en dragt i kontingentet.
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(8) Girls Jumping Teens
Tid/Sted
Mandag 18:00-20:00 Ramsøhallen, Hal 2 - Springcenter Onsdag 17:30-19:30 Ramsøhallen, Hal 2 - Springcenter
Træner: Anne-Mette Engelhardt / Kathrine Roslyng-stilou / Regitze Stender / Tina Sørensen / Victoria Rohde / Louise Volsgaard / Maja Andersen /
Hjælpetræner: Maria Darre Bruun / Kristine Bager /
Startdato
24.08.2020
Slutdato
01.06.2021
Tilmeldte
8/45
Kort beskrivelse
G-Jumping Teens henvender sig til piger i alderen 13-15 år og som elsker at gå til gymnastik. Det skal være sjovt at gå til træning, men det skal samtidig være udfordrende. Vi er et opvisnings hold, hvilket vil sige at det både er spring i minitrampolin bane samt serie. Vi ligger vægt på at gymnasterne udvikler sig individuelt og som hold. Vi gør rigtig meget ud af det sociale sammenhold. Der må på regnes en udgift til sociale arrangementer mv. i løbet af sæsonen. Der er inkluderet 350 kr. til en dragt i kontingentet.
Pris
2750 kr.
Tilmeld

NYHEDER

KOMMENDE EVENTS

VORES SPONSORER

FIND OS HER