Grevinderne – Prøvetræning – Grevinderne udvider og åbner for nye gymnaster

Grevinderne – Prøvetræning – Grevinderne udvider og åbner for nye gymnaster

Dato: Torsdag den 14. og 21. juni 2018 kl. 18.30-21.00
Sted: Ramsøhallens Springcenter, Ramsøhallen, Ramsømaglevej 19, 4621 Gadstrup
Pris: kr. 100,-
Tilmeldingsfrist senest 1. juni 2018 på www.gifg.dk / sæson 2017-2018 / tilmelding / 3. Grevindernes Prøvetræning
Max. 50 deltagere derefter venteliste

Grevinderne Internationale Show Team åbner for prøvetræning til holdet for første gang i 3 år. Så ønsker du at være med på Grevindernes talenthold og er du i alderen 6 – 12 år, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores prøvetræninger.

Prøvetræningerne kommer til at foregå over 2 almindelige træninger, hvor det er vigtigt at komme til begge træninger. Her vil Grevindernes lederteam lære pigerne at kende, og pigerne vil lære Grevinderne at kende; herefter sammensætter lederne de gymnaster, der fra næste sæson har mulighed for at være med på Grevinderne.

Vi forsøger at afdramatisere det hele, og vi vil gøre alt for, at det skal være en så god og sjov oplevelse som muligt for alle gymnaster, der deltager på vores prøvetræninger. Lederne sender svar til alle gymnaster på mail inden sommerferien, hvorefter pigerne skal tilmelde sig holdet med det samme.

Vi træner i helt nyt springcenter i Ramsøhallen i Gadstrup IFG.

Grevinderne er som bekendt flyttet til Gadstrup IFG og træner i Ramsøhallens nye springcenter alle dage. Grevindernes Aspirant og Talenthold træner 3 gange om ugen og deltager i mange shows rundt omkring i landet. Vi vil i den kommende periode opstarte nogle nye spændende projekter og derfor kan man lige nu komme ind i en ny fælles opstart og være med fra begyndelsen i opbygningen af en fantastisk gruppe unge showgymnaster.

Du behøver ikke at være superspringer eller danser for at være med

Du behøver ikke at være superspringer eller danser for at være med til prøvetræningerne eller for at komme med på Grevinderne. Vi skal nok lære dig det hele, men jo ældre du er, jo mere skal du kunne, så det er altid en fordel at begynde tidligt. Kan du lave møller, stå på hænder og har en kæmpe lyst til at springe, danse og optræde, så er Grevinderne et fantastisk hold med stort sammenhold og med mange oplevelser. Et hold hvor du kan dygtiggøre dig hele vejen til at blive blandt de bedste springere i Danmark og en dag til at komme på Grevindernes internationale elitehold.